Autohuolto ja rengas­myynti Outokumpu

Auto- ja Konehuolto Räsänen huoltaa ja korjaa ajoneuvot ammattitaidolla. Korjaamotila mahdollistaa henkilöautojen lisäksi myös pakettiautojen huollot ja korjaukset. Meiltä saat mm. määräaikais­huollot, katsastus­huollot, moottorin vaihdot, jarruremontit, hihnan vaihdot, alustan huollot ja pieni­muotoiset hitsaustyöt. Kattava autohuolto ja -korjaamosi Outo­kummussa – soita numeroon: 050 555 1637

Fixus-ketjun autohuolto ja -korjaamo

Kuulumme Fixus-autokorjaamo­ketjuun. Tämä tarkoittaa, että saat laadukasta palvelua kaikkiin tarvittaviin automerkkeihin. Fixus-autokorjaamo­pisteessä korjaukset ja huollot sujuvat järkevästi hinnoiteltuna sekä laadukkaita, alkuperäisiä vastaavia varaosia hyödyntäen.

Renkaiden myynti, vaihto ja tasapainotus

Renkaita edullisesti myynnissä mm. seuraavilta rengas­merkeiltä: Hankook, Petlas ja Laufenn. Laadukkaat renkaat pitävät pitkään pintansa, kulutuspinta kannattaa kuitenkin tarkastaa säännöllisesti eikä viimeisin vaihtohetki kannata olla minivaatimus, vaan renkaat kannattaa vaihdattaa jo selvästi aiemmin. Huonot renkaat ovat turvallisuusriski, johon kannattaa puuttua hyvissä ajoin.

Valikoimassa lisäksi vanteita, myös erikois­vanteita.

 

Hinnasto

 
Korjaamo tuntityö60 €
Öljynvaihto30 €
Moottoriöljy King 5w40XL Premium6 €/I
Moottoriöljy Mobil 5w30 Low ESP10 €/I
Pakokaasutesti + OBD20 €
Rengastyöt sis. tasapainotuksen60 €
Renkaanvaihtotyö30 €
Vikakoodinluku ja poisto30 €

Vianetsintä testerillä korjaamon tuntityön mukainen.

Hinnat sis. alv. 24 %

Ota yhteyttä